За Нас, Идеология

Контакт за цена

Детайли

Във  фабриката на Wood Craft  проектираме и произвеждаме мобилни и модулни къщи, които да се ползват за вила в планината, на морето или да бъде домът на някой от Вас.  Основната идея е в нашите къщи да се влагат естествени материали, които да създадът здравословен микроклимат за добро качество на живот на хората решили да ни се доверят. Като в същото време се стараем това да е на възможно най-изгодната цена за качеството на къщите ни и да могат повече хора да си позволят живот в среда, която не вреди на тях и семейсто им.  В следствие на това сме заложили на дървото като основен материал в нашите мобилни и модулни къщи.

Нашите модули започват от размери 7х3 метра и стигат до 12х4 метра. Разбира се,  ако желаете да се постигне по голяма площ за живеене и размери на стандартна къща, можем да ви изработим проект от 2, 3 или повече модулa в едно цяло на един или два етажа.

Нашите мобилни и модулни къщи могат да се поставят с нормални разрешителни за строеж, но могат и с много по-лесна процедура за преместваеми обекти. Мобилните ни къщи могат  да се монтират на имот в центъра на София, на ливада в Родопите, на брега на морето или където и да е.