За нас

Във фабриката на Wood Craft проектираме и произвеждаме мобилни и модулни къщи, които да се ползват за вила в планината, на морето или да бъде домът на някой от Вас. Основната идея е в нашите къщи да се влагат естествени материали, които да създадът здравословен микроклимат за добро качество на живот на хората решили да ни се доверят. Като в същото време се стараем това да е на възможно най-изгодната цена за качеството на къщите ни и да могат повече хора да си позволят живот в среда, която не вреди на тях и семейсто им. В следствие на това сме заложили на дървото като основен материал в нашите мобилни и модулни къщи.

Идеология

Нашите модули започват от размери 7х3 метра и стигат до 12х4 метра. Разбира се, ако желаете да се постигне по голяма площ за живеене и размери на стандартна къща, можем да ви изработим проект от 2, 3 или повече модулa в едно цяло на един или два етажа. Нашите мобилни и модулни къщи могат да се поставят с нормални разрешителни за строеж, но могат и с много по-лесна процедура за преместваеми обекти. Мобилните ни къщи могат да се монтират на имот в центъра на София, на ливада в Родопите, на брега на морето или където и да е.

Защо да работите с Wood Craft

 

 • От Wood Craft ще ви изготвим безплатно прозрачна и детайлна оферта спрямо вашите очаквания за мечтания Ви дом и ще се съобразим с всеки детайл, който е важен за вас.
 • Wood Craft ви гарантираме, че след като сме изяснили всички дейли и подпишем договор, цената няма да се промени.
 • Wood Craft ви гаранираме, че срока който сме поели за изработка на вашият дом няма да бъде просрочен. Срокът за изработка на мобилна къща е 60-80 дни , а за модулна от 3 до 6 месеца в зависимост от площа. Ако закъснеем ние ще ви изплащаме по 100лв на ден докато доставим домът ви.
 • Wood Craft произвеждаме нашите мобилни и модулни къщи с мисъл за здравословен микро климат, използване на рециклируеми и естесвени материали. С качествената изработка от нас и подрръжка от вас може да се постигне живот много по-дълъг от този на стандартно монолитно строителство  което ги прави добра инвестиция за основен или ваканционен дом също и такъв с комерсиална цел.
 • Wood Craft съхраняваме материалите и произвеждаме къщите си само в нашата фабрика, което гарантира, че никога вашата къща няма да бъде изложена на дъжд, сняг, влага, слана и каквито и да е влияния на външна среда, преди тя да е готова изцяло за това.
 • Wood Craft ви предлагаме безкрайни възможности и варианти за начина по, който ще изглежда къщата Ви. Ние можем да ви предложим готови проекти, но можем и заедно с Вас и нашите колеги дизайнери и архитекти да създадем домът на мечтите Ви.
 • Wood Craft ще ви дадем най-добрата цена на пазара за това качество и доста по-ниска от тази за монолитно строителство.
 • Wood Craft сме сигурни в качеството на мобилните и модулните си къщи и за това ви даваме 10 години гаранция на всички конструктивни елементи и 2 до 5 години на всички довършителни дейности.
 • Wood Craft  можем да ви помогнем с цялата документация по поставянето на вашата къща за територията на цяла България.
 • Wood Craft разбираме и нашата отговорност при използването на дървен материал, за това с всяка поръчана къща ние ще ви подарим 3 борови дръвчета, които да засадите на мястото където ще бъде новият Ви Дом
 • Ние сме Wood Craft и ще бъде чест за нас да ни се доверите да визуализираме вашият мечтан дом или вила.

Мобилни къщи

 •  Най-важното! Ние използваме за основната  конструкция на под, стени и покрив сух,високо качествен и сертифициран дървен материал внос от Австрия. Направата на мобилна къща или модулна къща от дървен материал по проект на инжинер конструктор в допълнение с 15 см качествена каменна вата, правилните качествени мембрани и проектна документация от ОВК инжинер дава сигурност на нас и вас, че няма да има причини за създаването на мухъл и микроорганизми във вашият дом. Ние постигаме по-добри резулатати в топлоизолацията на къщите ни от повечето имоти.Това е нещото което зависи от нас и сме безкомпромисни с изпълнението му.

Под –

R=4,49m2K/W

U=0,223 W/m2K

 1. Подова настилкаw
 2. Подложка за настилка
 3. Пароизолационна мембрана
 4. ОСБ 15мм
 5. 50мм дървена конструкция с каменна вата 0,035 W/m.K
 6. Топлоизолация XPS 100mm 0,036 W/m.K
 7. Водоустойчив шперплат
 8. Битумна хидро изолация

 

Външни стени

 

R=4,59m2K/W

U=0,218 W/m2K

 

 1. Дървена ламперия/сайдинг
 2. Паропрупосклива мембрана
 3. Летви 50мм с каменна вата 0,034 W/m.K между тях
 4. Конструкция от конструктивна суха дървесина 100мм
 5. Топлоизолация каменна вата 0,034 W/m.K
 6. Пароизолациянна мембрана
 7. Гипскартон/дървена ламперия

 

Таван/Покрив

 

R=4,73m2K/W

U=0,21 W/m2K

 

 1. Битумни керемиди/ламаринени керемиди
 2. Битумна мембрана
 3. ОСБ3 15мм
 4. Пароизолационна мембрана
 5. Дурвена конструкция от конструктивна дървесина и 100мм каменна вата 0,033 W/m.K
 6. Окачен таван и топлоизолация 50 мм каменна вата 0,033 W/m.K
 7. Гипскартон

 

Вътре

За интериора на вашия дом имаме предложения от гипскартон с боядисан рауфазер тапет,  различни видове дървена ламперия, облицовка с шперплат от бреза,  дюшеме от естествена дървесина, паркети и ламинати,  като сме насреща и да обсъдим всяка една ваша идея или предложение за това как искате да изглежда вашата къща.

отвън
отвън

От вън

Тук също всичко е във вашите ръце

 

Покривът може да бъде изпълнен с високо качествени метални или битумни керемиди в различни цветове

За фасадата разполагате с избор от дървени ламперии, циментно-фазерни декоративни плоскости в различни цветове и декори или декоративни мазилки.

За избор на дограма сме избрали за вас профилите на Вива Пласт и Рахау.

Като много важен детаил е , че някои от нашите модели мобилни къщи могат да се изпълнят с вдигаща веранда за предпазване на прозорците на домът или вилата ви от вандализъм, ако ще отсътвате за по-дълъг период.